Wat ik doe, gaat over leven. Het gaat erom alles uit het leven te halen en optimaal van het leven te genieten - van wat je draagt, tot de manier waarop je leeft, tot de manier waarop je liefhebt.

Over ons
De Ralph Lauren Corporation is een wereldleider in het design, marketing en de distributie van premium lifestyle-producten, waaronder kleding, accessoires, woninginrichting en andere gelicentieerde productcategorieën. Al vijf decennia lang zijn onze langdurige reputatie en onderscheidende imago consequent ontwikkeld in een groeiend aantal producten, merken, verkoopkanalen en internationale markten. Wij zijn van mening dat ons wereldwijde bereik, ons brede productaanbod en onze multichanneldistributie uniek zijn onder luxe- en kledingbedrijven.
Onze producten en merken
Sinds 1967 is ons onderscheidende merkimago consequent ontwikkeld in een groeiend aantal producten, prijsniveaus en markten. Onze producten, waaronder kleding, accessoires en geurcollecties voor mannen en vrouwen, evenals kinderkleding en woninginrichting, vormen een van 's werelds meest erkende families van consumentenmerken. We weerspiegelen een onderscheidend Amerikaans perspectief en zijn een innovator in ambitieuze lifestyle-branding en zijn van mening dat we, onder leiding van de internationaal bekende ontwerper Ralph Lauren, een aanzienlijke invloed hebben gehad op de manier waarop mensen zich kleden en de manier waarop mode wordt geadverteerd en gevierd over de hele de wereld. We combineren consumenteninzichten met onze ontwerp-, marketing- en beeldvormingsvaardigheden om, samen met onze licentieallianties, brede lifestyle-productcollecties met een uniforme visie aan te bieden.