{{HERO_ALT}}

Saamhorig houden wij stand.

[RL signature]

RL geeft terug

In deze tijden van nood is het meer dan ooit onze missie om elkaar steunen. Terwijl we samen deze wereldwijde uitdaging aangaan, heeft de Ralph Lauren Corporate Foundation 10 miljoen dollar uitgetrokken om onze teams en gemeenschappen over de hele wereld te helpen door middel van donaties, fondsen en andere noodzakelijke middelen. Ralph Lauren heeft ook een donatie van 1,5 miljoen kledingstukken toegezegd aan personeel aan de frontlinie en hulpbehoevende families wereldwijd.
De donatie van 10 miljoen dollar van de Ralph Lauren Corporate Foundation
{{LRBLOCK_1_ALT}}

Voor onze werknemers

Via de Emergency Assistance Foundation verlenen we financiële steun aan Ralph Lauren-collega's die te maken krijgen met bijzondere omstandigheden, zoals medische, ouderen- of kinderzorgbehoeften.
{{LRBLOCK_2_ALT}}

Voor de wereldwijde gemeenschap

We hebben bijgedragen aan het COVID-19 Solidarity Response Fund van de Wereldgezondheidsorganisatie, een wereldwijde inspanning die landen ondersteunt bij het voorkomen, opsporen en reageren op de pandemie.
{{LRBLOCK_3_ALT}}

Voor kankerzorg

We bouwen voort op onze 20-jarige inzet voor kankerzorg via ons Pink Pony Fund door steun te bieden aan ons reeds lang bestaande netwerk van internationale kankerinstellingen die zorgen voor mensen met kanker, die in deze tijd extra kwetsbaar zijn. Dit omvat hulp bij de financiering van noodzakelijke ziekenhuismiddelen, variërend van persoonlijke beschermingsmiddelen en patiëntnavigatieprogramma's tot maaltijden en kinderverzorgingshulp. Help ons en doe ook een donatie.
Doneer nu
{{LRBLOCK_4_ALT}}

Voor “A Common Thread”

We hebben een eerste gift toegezegd aan de Council of Fashion Designers of America (CFDA)/het Vogue Fashion Fund voor COVID-19-hulpverlening ter ondersteuning van de Amerikaanse modegemeenschap die door de pandemie is getroffen.
{{LRBLOCK_5_ALT}}

Voor medisch personeel

Samen met de CFDA Foundation hebben we 250.000 maskers en 25.000 isolatiejassen gedoneerd die voldoen aan de FDA-normen om te voorzien in de kritieke behoeften van gezondheidswerkers en de vele andere helden in de frontlinie.
We hopen een ​​baken van optimisme en eenheid te vormen terwijl iedereen een weg probeert te vinden in deze ongekende tijden. Wij zijn solidair met u en uw dierbaren.
De Pink Pony-campagne is een wereldwijd initiatief van de Ralph Lauren Corporation in de strijd tegen kanker.
{{PP_ALT}}