Book with red Polo shirt on cover and collage of Polo shirt imagery.
The Polo Shirt Book The Polo Shirt Book The Polo Shirt Book
Doe mee met het gesprek

#MyPoloShirtStory

Het Polo-shirt is een integraal onderdeel van het leven van degene die het draagt.

Het vertelt het verhaal van wie u bent, wat uw stijl is en hoe u leeft. Wij willen uw verhaal horen. Van hoe u uw favoriete shirt stylet tot een herinnering die u eraan hebt, vertel ons uw verhaal via de hashtag #MyPoloShirtStory

Bekijk de algemene voorwaarden

Ontdek het verhaal

Een wereldwijde selectie van samengestelde persoonlijke verhalen uit het boek en speciale samenwerkingen

Doe mee met het gesprek
Ontdek het verhaal
Terug
Terug
Zonder dat ze het zich realiseerde, koos mijn moeder ieder jaar een felrood Polo-shirt. - Matthew Levin

Zonder dat ze het zich realiseerde, koos mijn moeder ieder jaar een felrood Polo-shirt.

Matthew Levin

"​Op de basisschool koos mijn moeder altijd het shirt uit dat ik moest dragen voor de schoolfoto. Als derde van drie jongens waren veel van mijn shirts eerder van mijn oudere broers geweest. Zonder dat ze het zich realiseerde, koos mijn moeder ieder jaar een felrood Polo-shirt.”

Het staat symbool voor geschiedenis. Alsof je de grootste hits van die tijd draagt. - Jaimie en Anton Lacson

Het staat symbool voor geschiedenis. Alsof je de grootste hits van die tijd draagt.

Jaimie en Anton Lacson

"Mijn man en ik houden van mode. Er zijn kledingstukken die we tijdens onze reizen hebben aangeschaft die altijd bij ons zullen blijven, zoals deze limited-edition Polo met mash-up patchwork. Het staat symbool voor geschiedenis. Alsof je de grootste hits van die tijd draagt.”

Een vleugje Ralph Lauren zorgt ervoor dat ik me mooi en vrouwelijk voel. - Joanne Crowley, arts

Een vleugje Ralph Lauren zorgt ervoor dat ik me mooi en vrouwelijk voel.

Joanne Crowley, arts

"Het is belangrijk bij mijn werk dat kleding tegen een stootje kan. De meesten van ons dragen operatiekleding, maar ik heb gemerkt dat ik me helemaal comfortabel voel in een Polo-shirt of kasjmier trui van Ralph Lauren. Een vleugje Ralph Lauren zorgt ervoor dat ik me mooi en vrouwelijk voel.”

Wat ik me het meest herinner, is de manier waarop mijn vader het droeg in Koeweit, op zijn frisse witte Polo-shirt. - Ascia Al Faraj

Wat ik me het meest herinner, is de manier waarop mijn vader het droeg in Koeweit, op zijn frisse witte Polo-shirt.

Ascia Al Faraj

"Opgroeien tussen twee culturen – Koeweits en Amerikaans – en proberen een gemeenschappelijke basis te vinden, was soms moeilijk, maar ik ontdekte die iconische kleine Pony van Ralph Lauren als een verenigende kracht. Beide kanten van mijn familie kozen ervoor om het te dragen, maar wat ik me het meest herinner, was de manier waarop mijn vader het in Koeweit droeg op zijn frisse witte Polo-shirt.”

Als ik dit moment herbeleef, vraag ik me af, waar is dat Polo-shirt nu? - KEL1ST & MERRIE 139

Als ik dit moment herbeleef, vraag ik me af, waar is dat Polo-shirt nu?

KEL1ST & MERRIE 139

"Het bleek een klassieke zomeravond in New York te zijn die ik nooit zou vergeten. Afgezien van wat verf op mijn vingers en vuil aan de binnenkant van mijn Polo-shirt (ik keerde het binnenstebuiten tijdens het schilderen), kwam ik redelijk schoon en toonbaar uit het treinstation. Als ik dit moment herbeleef, vraag ik me af, waar is dat Polo-shirt nu?"

Zelfs op jonge leeftijd was dat Polo-shirt iets dat me bijzonder inspireerde. - Elmore (Ali) Richmond III

Zelfs op jonge leeftijd was dat Polo-shirt iets dat me bijzonder inspireerde.

Elmore (Ali) Richmond III

"Ik wilde zo graag een Polo-shirt, maar mijn moeder zei: 'Nee, volgend jaar. Je bent niet oud genoeg.' Een jaar later, op de eerste dag van de vierde klas, droeg ik een geel Ralph Lauren Polo-shirt. Het Polo-shirt dat ik vasthoud, doet me denken aan dat eerste shirt. Het slingter al jaren rond, versleten en gescheurd en gerepareerd en met verfspetters, maar het vertegenwoordigt de belofte die mijn moeder maakte en is nagekomen.”

Het Polo-shirt is zo'n klassieker. Het laat zich niet meeslepen door rages, het gaat lang mee en past goed. - Jane Golliher

Het Polo-shirt is zo'n klassieker. Het laat zich niet meeslepen door rages, het gaat lang mee en past goed.

Jane Golliher

"Mijn man en ik zijn gezegend om in een afgelegen deel van Jackson Hole, Wyoming te wonen. Veeteelt en paarden [zijn] allebei onderdeel van ons leven. [Voor ons] is het Polo-shirt zo'n klassieker, het laat zich niet meeslepen door rages, gaat lang mee en past goed... en natuurlijk dat het een symbool heeft van een man en een paard die in harmonie samenwerken.”