Polo player on horse; green Polo shirt.

Een icoon opnieuw ontworpen

RLX CLARUS® Polo shirt

De eerste high-performance katoenen kleding ter wereld

Gemaakt van CLARUS®, een textielinnovatie van Natural Fibre Welding, Inc., de toonaangevende startup in duurzame materiaalwetenschap, dat nieuw en gerecycled katoen omzet in een hoogwaardige stof. Het resulterende materiaal presteert vergelijkbaar met synthetische stoffen op basis van plastic, zoals polyester en nylon.

Het RLX CLARUS®-Polo shirt wordt gelanceerd in februari 2022 en is verkrijgbaar in vier kleuren voor heren, vervolgd met extra kleuren en een bredere collectie van stijlen voor heren en dames.

White short-sleeve Polo shirt.

Natuurlijke vezels die vocht reguleren en snel drogen

Krachtige prestaties met ademend vermogen en comfort

​​​Prestatievoordelen zonder de fossiele brandstoffen

Man wears white Polo shirt with orange cable-knit sweater over shoulders.

Het RLX CLARUS® Polo-shirt, dat zijn debuurt maakt op de Australian Open, zal worden gedragen door tennislegende Sam Groth en professioneel Australisch voetballer Josh Cavallo in een vriendschappelijke tenniswedstrijd, waar het shirt zijn superieure prestaties in de Australische zomerhitte zal demonstreren

DE NIEUWE VORM VAN KATOEN

Video of short-sleeve Polo shirt.

De CLARUS®-vezels zijn gemaakt met behulp van een nieuw op de markt gebracht gepatenteerd platform om nieuw en gerecycled katoen te transformeren. Het resulterende materiaal presteert vergelijkbaar met op plastic gebaseerde synthetische stoffen, zoals polyester en nylon, die op aardolie gebaseerde fossiele brandstoffen gebruiken om hun prestatievoordelen te behalen.

ONTWERP DE VERANDERING

Leef de verandering. Wees de verandering.

Het RLX CLARUS® Polo-shirt is de volgende expressie van Ralph Laurens toewijding op ons avontuur om voor een positieve impact op de samenleving te zorgen. Lees meer over onze inzet voor een duurzamere toekomst

Photograph of crashing waves and leaves.