Collage of photographs of Ralph's Coffee truck, coffee cups, and espresso machine.
Ralph's Coffee mug with latte art, and bar of Ralph's chocolate.

“De geur van vers gezette koffie roept zoveel herinneringen bij me op. Voornamelijk aan de tijd die ik doorbracht met vrienden en familie, de mensen waarvan ik houd. Ik wilde deze koffiemelanges in die geest ontwikkelen, en een plek creëren waar mensen kunnen samenkomen om hun drukke leven even te ontvluchten.”

Ralph Lauren

De Ralph’s Coffee-melanges

Ralphs speciale melanges, waaronder Ralph's Roast, Decaf, en Espresso, worden gemaakt van biologisch geteelde bonen uit Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika, en worden in Philadelphia gebrand en verpakt door La Colombe. Enkel het volledig natuurlijke Swiss Water Process wordt gebruikt om cafeïne te verwijderen.

Ralph's Roast Blend Tin of Ralph's Roast Blend coffee.

Smaak: Opvallend en klassiek

Ralph’s Roast is exclusief ontworpen als snelfilterkoffie. Hij laat zich het best omschrijven als een gedurfde, culinaire koffie met een evenwichtig profiel en klassieke aroma's van echte koffie met diepe chocoladetonen en een gematigde zuurgraad. Ralph's Roast is volledig gemaakt van biologische koffie van Zuid- en Centraal-Amerikaanse koffieboerderijen die de nadruk leggen op het gebruik van hernieuwbare bronnen en het behoud van bodem en water.

Ralph's Espresso Tin of Ralph's Espresso.

Smaak: Evenwichtig, romig en bloemig

Ralph's Espresso is evenwichtig, romig, bloemig en delicaat in de mond. Deze biologische koffie is een eerbetoon aan een traditionele Italiaanse espressomelange en werd volledig samengesteld uit biologische koffiesoorten afkomstig van Afrikaanse en Zuid- en Centraal-Amerikaanse koffieboerderijen die de nadruk leggen op het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen en het behoud van bodem en water.

Ralph's Decaf Tin of Ralph's Decaf.

Smaak: Rijk aroma en volle body

Ralph's Decaf is een klassieke koffie met een rijke smaak en aroma, een volle body en een gematigde zuurgraad in perfect evenwicht, maar zonder de cafeïne. Deze melange kan worden gebruikt als espresso of als filterkoffie. Ralph's Decaf is volledig gemaakt van biologische koffie van Mexicaanse boerderijen die de nadruk leggen op het gebruik van hernieuwbare bronnen en het behoud van bodem en water. Om de cafeïne te verwijderen uit deze koffie hebben we het Swiss Water Process gebruikt.

Ralph's Roast Blend Tin of Ralph's Roast Blend coffee.

Smaak: Opvallend en klassiek

Ralph’s Roast is exclusief ontworpen als snelfilterkoffie. Hij laat zich het best omschrijven als een gedurfde, culinaire koffie met een evenwichtig profiel en klassieke aroma's van echte koffie met diepe chocoladetonen en een gematigde zuurgraad. Ralph's Roast is volledig gemaakt van biologische koffie van Zuid- en Centraal-Amerikaanse koffieboerderijen die de nadruk leggen op het gebruik van hernieuwbare bronnen en het behoud van bodem en water.

Ralph's Espresso Tin of Ralph's Espresso.

Smaak: Evenwichtig, romig en bloemig

Ralph's Espresso is evenwichtig, romig, bloemig en delicaat in de mond. Deze biologische koffie is een eerbetoon aan een traditionele Italiaanse espressomelange en werd volledig samengesteld uit biologische koffiesoorten afkomstig van Afrikaanse en Zuid- en Centraal-Amerikaanse koffieboerderijen die de nadruk leggen op het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen en het behoud van bodem en water.

Ralph's Decaf Tin of Ralph's Decaf.

Smaak: Rijk aroma en volle body

Ralph's Decaf is een klassieke koffie met een rijke smaak en aroma, een volle body en een gematigde zuurgraad in perfect evenwicht, maar zonder de cafeïne. Deze melange kan worden gebruikt als espresso of als filterkoffie. Ralph's Decaf is volledig gemaakt van biologische koffie van Mexicaanse boerderijen die de nadruk leggen op het gebruik van hernieuwbare bronnen en het behoud van bodem en water. Om de cafeïne te verwijderen uit deze koffie hebben we het Swiss Water Process gebruikt.

Het verhaal van La Colombe

Background of dark coffee beans.

In 1994 openden twee mannen een koffiehuis midden in het centrum van Philadelphia. In die winkel bij Rittenhouse Square brandden ze op kleine schaal speciale koffie en lieten ze Philly kennismaken met een warme, sociale koffiehuis-ervaring. Ze liepen door de stad, klopten aan bij illustere chef-koks en lieten zien dat goede koffie op een bewuste, culinaire manier kan worden gecombineerd met fijne gerechten.

Nu, meer dan 20 jaar, miljoenen kilo's koffie en een nieuwe drankencategorie later, blijven Todd Carmichael en JP Iberti werken aan hun ultieme doel: mensen gelukkig maken met koffie. Door hechte langetermijnrelaties aan te gaan met koffieboeren en zorg en aandacht te besteden aan het brandproces, kan koffie oneindig veel beter worden gemaakt.

Als een van de grootste onafhankelijke koffiebedrijven van het land baten wij 16 koffiehuizen uit in Philadelphia, New York, Chicago, Washington, DC, en Boston. Onze vijf groothandelkantoren bieden koffieservice aan hotels, koffiehuizen en restaurants overal in de VS.

En onlangs stonden we op de kant-en-klare markt in de kijker met onze koud gebrouwen gebottelde PURE BLACK™-koffie en blikjes DRAFT LATTE© – 's werelds allereerste getextureerde iced latte. Dankzij hard werk en innovatie blijven ons verhaal, ons merk en ons bedrijf zich ontwikkelen.