Verhalen Doneer Shop Geschiedenis MSK RL Center Begunstigden
“Als iemand van wie we houden kanker heeft, zijn we allemaal getroffen - echtgenoten, echtgenotes, moeders en vaders, zussen, broers en vrienden. Dit is onze inzet in de strijd tegen kanker.”
[Ralph Lauren Signature]
De Pink Pony-campagne, opgestart in 2000, is het wereldwijde initiatief van Ralph Lauren Corporation in de strijd tegen kanker.Het ondersteunt programma's die bijdragen aan een kwaliteitsvolle behandeling en het verkleinen van de ongelijkheden in de kankerzorg.

Samen blijven we vechten en tonen we altijd liefde en hoop

[markup]

The History of Pink Pony

Ontdek het verhaal achter onze twintig-jaar-lange strijd voor kwaliteitsvolle kankerzorg voor iedereen ter wereld

1989

Nina Hyde Center for Breast Cancer Research
Ralph Lauren was medeoprichter van het Nina Hyde Center for Breast Cancer Research in het Georgetown Lombardi Comprehensive Cancer Center als eerbetoon aan zijn goede vriendin Nina Hyde, moderedactrice bij de Washington Post.
Black & white photographs of Nina Hyde Black & white photographs of Nina Hyde

1994

Mode voor een goed doel
Ralph Lauren ontwierp het eerste logo voor het Fashion Targets Breast Cancer-initiatief van de Council of Fashion Designers of America, die de mode-industrie leidde in haar steun voor borstkankeronderzoek.
Models wearing T-shirts with the Fashion Targets Breast Cancer logo

2000

Pink Pony Campaign
De Ralph Lauren Corporation lanceerde de allereerste Pink Pony-campagne, een wereldwijd initiatief in de strijd tegen kanker, met een roze versie van zijn Polo Pony-icoon.
Model in long-sleeve black tee with Pink Pony graphic

2003

MSK Ralph Lauren Center – New York
Ralph Lauren werkte samen met het meest vooraanstaande kankercentrum in het land, het Memorial Sloan Kettering Cancer Center in Harlem, New York City.
The entrance for the MSK Ralph Lauren Center

2014

The Royal Marsden
Ralph Lauren Corporation werkte samen met The Royal Marsden, het grootste en meest omvangrijke kankercentrum in Europa aan het opzetten van een onderzoeksfaciliteit van wereldniveau: het Ralph Lauren Centre for Breast Cancer Research.
The entrance for The Royal Marsden

2020

RL geeft terug
Dit jaar werkten we samen met ons reeds lang bestaande netwerk van internationale kankerinstellingen om steun te bieden aan hen die uitermate kwetsbaar zijn voor COVID-19.We zorgden voor donaties, maaltijden en producten voor personeel aan de frontlinies, hulpbehoevende families en patiënten die vechten tegen kanker.
The entrance for The Royal Marsden

Het Memorial Sloan Kettering Ralph Lauren Center

MSK Ralph Lauren Center (MSK RLC) behandelde duizenden patiënten, wat het een baken maakte voor toegankelijke en meedogende kankerzorg voor de inwoners van Harlem en verder.MSK RLC biedt kwaliteitsvolle zorg in een warme, gastvrije en cultureel gevoelige omgeving.

Onze begunstigden overal ter wereld

De begunstigden van de wereldwijde initiatieven van Pink Pony in het boekjaar 2020
Pink map of the world