Polo Ralph Lauren De Cadeaubon
Polo Ralph Lauren

De Cadeaubon

Aan verlanglijst toegevoegd

Meld u aan om lijsten te maken en al uw lijsten langer dan 30 dagen op te slaan.

Verkrijgbaar met bedrag tussen € 5 en € 1.000
U hebt al een cadeaubon? Saldo bekijken
Bedrag voor cadeaubon selecteren
Aankopen met virtuele cadeaubonnen zijn beperkt tot €2000 voor elke bestelling.
0/500 Resterend aantal tekens
Een e-cadeaubon versturen
Wanneer wilt u dat dit verzonden wordt?
Indien vandaag verzonden, ontvangt de ontvanger uw cadeau binnen een uur
Gift Card Terms
Op uw aankoop, gebruik of acceptatie van deze bon zijn de algemene voorwaarden. van onze Cadeaubonnen van toepassing. Lees onze algemene voorwaarden voordat u deze aankoop doet. U mag altijd contact met ons opnemen als er vragen zijn..

Digitale cadeaubonnen worden binnen 24 uur via e-mail verzonden.

Deze kaart kan altijd in z'n geheel of deels worden gebruikt voor online aankopen bij Ralph Lauren en bij deelnemende Ralph Lauren winkels of Ralph Lauren outlets (met uitzondering van Polo Ralph Lauren outlet Turkije en exclusief reiswinkels, warenhuizen en samengestelde winkels). De bon verloopt 24 maanden na aankoop. Deze Cadeaubon kan gebruikt worden voor meerdere aankopen, in z'n geheel of deels, alleen of naast andere betaalmethodes, zolang er tegoed op de bon staat. Meerdere Cadeaubonnen per aankoop gebruiken, is toegestaan, maar de limiet hiervan is 3 cadeaubonnen per transactie. De waarde en balans van Cadeaubonnen zijn in de valuta van het land waar deze bon is aangeschaft en kan alleen worden gebruikt om aankopen te doen in die valuta.

Op uw aankoop, gebruik of acceptatie van deze bon zijn de algemene voorwaarden van onze Cadeaubonnen van toepassing.: Deze kaart kan niet worden aangeschaft met korting of met een andere cadeaubon. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het aanschaffen van een cadeaubon. Deze bon is niet-restitueerbaar, niet ruilbaar of in te leveren voor cash tenzij wettelijk vereist. Deze kaart kan niet worden vervangen bij verlies, diefstal of schade.

Voor de volledige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op online en in-store aankopen met een cadeaubon, gaat u naar de algemene voorwaarden van onze Cadeaubon.

Om het beschikbare saldo te controleren, voert u het pinnummer van de cadeaubon hieronder in.

Zoek een winkel vlakbij u, ga naar onze Store Locator.

Gaat er iets mis bij de aanschaf of verzilvering van een Ralph Lauren cadeaubon? Neem dancontact met ons op..